Geplaatst op

Feesten 2024: Waar drink je dit jaar Oele Shot?

Oele festival

Ben jij benieuwd op welke feesten en festivals je in 2024 Oele shot kunt drinken? Op deze pagina houden we bij welke feesten hebben toegezegd Oele te gaan verkopen!

April 2024
12 april: Broeksfeest, Ruurlo (website)

Mei 2024
17 t/m 20 mei: Pinksterfeesten Beckum (website)

Juni 2024
7 t/m 9 juni: Reurpop festival, Ruurlo (website)

Juli 2024
5 juli: Hootchie Koe festival, Varsseveld (website)

Augustus 2024
30 augustus: Volksfeesten Oele, Oele (website)

September 2024:
6 t/m 8 september: Zomerfeesten Saasveld (website)
27 september: Veldhoeksfeest, Veldhoek

Zodra we toezeggingen hebben van andere feesten dan zullen wij dit hier ook bekend maken!

Geplaatst op

Reurlse winterdag 2022 groot succes

Zondag 11 december jl. was het weer tijd voor de jaarlijkse Reurlse Winterdag. In het centrum van Ruurlo stonden verschillende kraampjes met allerlei winterse artikelen. Verder was er een koor, de midwinterhoorn werd geblazen en natuurlijk was er glühwein verkrijgbaar.

1 Kraam sprong er toch wel echt uit, namelijk die van Oele shot! Een groot team van Reurpop-vrijwilligers heeft gezorgd dat het enige echte Oele rad naar de markt is gekomen, waar jong en oud voor €2 een slinger aan het rad mocht geven. De te winnen prijzen liepen heel erg uiteen; van een shotje Oele tot een vrijkaart voor Reurpop 2023. Maar veruit de vaakst gewonnen prijs (en favoriet bij iedere bezoeker) was toch wel de dierenmuts! Met de temperatuur kwam die natuurlijk ook wel erg goed van pas 🙂

Verder heeft menigeen nog een mooi kerstcadeau kunnen kopen in de kraam van Oele. Daar werden flessen Oele shot (feestelijk ingepakt) en merchandise verkocht zodat deze mooie producten niet hoeven te ontbreken onder de kerstboom. Het was een geslaagde middag en we zijn er van overtuigd dat we volgend jaar wederom aanwezig zullen zijn!

Geplaatst op

Oelewappers opgelet: alderbastend mooie t-shirts te koop!

oelewapper t-shirt zwart

Hoe ga jij dit jaar naar Reurpop? Is die outfit nog niet definitief? Dan heb je geluk! Oele Shot heeft nu Oelewapper t-shirts te koop waarmee jij aan de hele wereld kunt laten zien wat je bent, namelijk een oelewapper!

Oelewapper??

Het shotje met de naam Oele, dat zijn oorsprong bij Reurpop vond, is inmiddels een graag geziene toevoeging aan menig drankenkast. Tijdens de coronacrisis werd een alderbastend leuk spelletje uitgegeven door Oele Shot. Met een touwtje is het de bedoeling om een haakje te raken. Het spel, ‘gewapper’ met twee touwtjes in combinatie met het drankje Oele, kreeg al snel de naam Oelewapper en werd razend populair.

T-shirts uit de Achterhoek en uit voorraad leverbaar

De t-shirts die nog maar nét van de drukkerij zijn gekomen, hebben geen verre reis hoeven maken. Textieldruk Ruurlo heeft het drukken van de shirts verzorgd. De shirts kenmerken zich door de tekst OELEWAPPER op de voorkant, en aan de achterzijde het logo van ons alderbastend lekkere drankje Oele Shot.  De shirts zijn vanaf heden te bestellen in de hagelnieuwe webshop op oeleshot.nl. Voor slechts €19,95 kun je een exemplaar bemachtigen. De keuze is reuze, want de shirts zijn als dames- en herenmodel beschikbaar in de kleuren rood en zwart. De voorraad is niet oneindig, dus zorg dat je er als de kippen bij bent!

oelewapper t-shirt achterkant

Geplaatst op

Reurloos likeurtje de lokale markt op

Oele shot te koop in Ruurlo

Er bleek zoveel vraag naar Oele, het likeurtje dat inmiddels op meerdere feesten gretig aftrek vond, dat het vanaf vandaag ook in de winkel ligt.

Het lijkt net of er whisky in de luxe glazen fles zit, maar de ware Ruurloër weet wel beter. Het is Oele; een bruin en 14,9 procent alcoholisch elixer dat nu in flessen van 0,7 liter voor 13,95 euro in de schappen ligt van de Coop en Everwennink Ruurlo.

Het is een Ruurloos product en elke fles heeft zijn unieke ‘vluchtnummer’. Maar om die nou allemaal te sparen, lijkt ons niet gezond.

De welbekende miniflesjes Oele, die al op Reurpop, tijdens het septemberfeest en Bar Gezellig over de bar vlogen, liggen nu in leuke geschenkpakketjes bij Everwennink, tegenover de Coop. Ook bij het Mega Skifeest in de Tapperij en het Broeksfeest worden deze shotjes verkocht.

Geplaatst op

Oele? Nieuw, alderbastend lekker Reurpop-shotje!

Oele logo

OELE! Een veelgehoord verwijt tijdens de opbouw van Reurpop (die vandaag weer van start gaat). We vernoemden ons nieuwe shotje ernaar!

‘Hé OELE!’ is een kreet die past bij de ware Reurpopper. De eenvoud en de kracht ervan, staan symbool voor Reurpop en de Achterhoek.

Met ‘Hé OELE’ beledig je niemand, in tegendeel! Het is een kreet met een knipoog. Iets wat je je buurman toeschreeuwt als hij weer eens door de heg gluurt terwijl je vriendin, die zich net met slaolie heeft ingeolied, in de tuin ligt te zonnen.

Kort maar krachtig

Een begroeting van je kameraden in de kroeg of van die scheel kijkende biologieleraar op school. ‘Hé OELE’ is kort maar krachtig, net als het gelijknamige shotje, dat Reurpop vandaag introduceert.

Een verfrissend Oele-shotje en je voelt je als herboren. OELE is op Reurpop verkrijgbaar, probeer dit goddelijke elixer en ervaar het zelf!

Het etiket

Het Oele shot etiket anno 2017