Geplaatst op

Reurlse winterdag 2022 groot succes

Zondag 11 december jl. was het weer tijd voor de jaarlijkse Reurlse Winterdag. In het centrum van Ruurlo stonden verschillende kraampjes met allerlei winterse artikelen. Verder was er een koor, de midwinterhoorn werd geblazen en natuurlijk was er glühwein verkrijgbaar.

1 Kraam sprong er toch wel echt uit, namelijk die van Oele shot! Een groot team van Reurpop-vrijwilligers heeft gezorgd dat het enige echte Oele rad naar de markt is gekomen, waar jong en oud voor €2 een slinger aan het rad mocht geven. De te winnen prijzen liepen heel erg uiteen; van een shotje Oele tot een vrijkaart voor Reurpop 2023. Maar veruit de vaakst gewonnen prijs (en favoriet bij iedere bezoeker) was toch wel de dierenmuts! Met de temperatuur kwam die natuurlijk ook wel erg goed van pas 🙂

Verder heeft menigeen nog een mooi kerstcadeau kunnen kopen in de kraam van Oele. Daar werden flessen Oele shot (feestelijk ingepakt) en merchandise verkocht zodat deze mooie producten niet hoeven te ontbreken onder de kerstboom. Het was een geslaagde middag en we zijn er van overtuigd dat we volgend jaar wederom aanwezig zullen zijn!