Geplaatst op

Oelewappers opgelet: alderbastend mooie t-shirts te koop!

oelewapper t-shirt zwart

Hoe ga jij dit jaar naar Reurpop? Is die outfit nog niet definitief? Dan heb je geluk! Oele Shot heeft nu Oelewapper t-shirts te koop waarmee jij aan de hele wereld kunt laten zien wat je bent, namelijk een oelewapper!

Oelewapper??

Het shotje met de naam Oele, dat zijn oorsprong bij Reurpop vond, is inmiddels een graag geziene toevoeging aan menig drankenkast. Tijdens de coronacrisis werd een alderbastend leuk spelletje uitgegeven door Oele Shot. Met een touwtje is het de bedoeling om een haakje te raken. Het spel, ‘gewapper’ met twee touwtjes in combinatie met het drankje Oele, kreeg al snel de naam Oelewapper en werd razend populair.

T-shirts uit de Achterhoek en uit voorraad leverbaar

De t-shirts die nog maar nét van de drukkerij zijn gekomen, hebben geen verre reis hoeven maken. Textieldruk Ruurlo heeft het drukken van de shirts verzorgd. De shirts kenmerken zich door de tekst OELEWAPPER op de voorkant, en aan de achterzijde het logo van ons alderbastend lekkere drankje Oele Shot.  De shirts zijn vanaf heden te bestellen in de hagelnieuwe webshop op oeleshot.nl. Voor slechts €19,95 kun je een exemplaar bemachtigen. De keuze is reuze, want de shirts zijn als dames- en herenmodel beschikbaar in de kleuren rood en zwart. De voorraad is niet oneindig, dus zorg dat je er als de kippen bij bent!

oelewapper t-shirt achterkant