Geplaatst op

Reurloos likeurtje de lokale markt op

Oele shot te koop in Ruurlo

Er bleek zoveel vraag naar Oele, het likeurtje dat inmiddels op meerdere feesten gretig aftrek vond, dat het vanaf vandaag ook in de winkel ligt.

Het lijkt net of er whisky in de luxe glazen fles zit, maar de ware Ruurloër weet wel beter. Het is Oele; een bruin en 14,9 procent alcoholisch elixer dat nu in flessen van 0,7 liter voor 13,95 euro in de schappen ligt van de Coop en Everwennink Ruurlo.

Het is een Ruurloos product en elke fles heeft zijn unieke ‘vluchtnummer’. Maar om die nou allemaal te sparen, lijkt ons niet gezond.

De welbekende miniflesjes Oele, die al op Reurpop, tijdens het septemberfeest en Bar Gezellig over de bar vlogen, liggen nu in leuke geschenkpakketjes bij Everwennink, tegenover de Coop. Ook bij het Mega Skifeest in de Tapperij en het Broeksfeest worden deze shotjes verkocht.