Kan ik een bestelling annuleren of terugsturen?

Ja, dat kan. Stuur hiervoor een e-mail naar info@oeleshot.nl. Wij bekijken dan of we de verzending nog kunnen tegenhouden. Mocht het product al verzonden zijn, dan zullen wij samen met jou afspreken hoe het product geretourneerd kan worden. Soms kunnen we het bij je ophalen en soms zullen wij je vragen om het zelf terug te sturen.

Zijn er verzendkosten bij een bestelling?

Voor bestellingen onder de €49 rekenen wij €5,75 voor de afhandeling en verzending van je bestelling. Wanneer je kiest voor het afhalen van je bestelling bij een DHL servicepoint kost dit slechts €4,50.
Als je voor minimaal €49 bestelt hoef je geen verzendkosten te betalen.

Wat is de link tussen Oele shot en Reurpop?

Oele shot is bedacht en wordt verzorgd door Stichting de Vrienden van Reurle. Dit is de organisatie achter het populaire festival Reurpop. Als je Oele Shot koopt, steun je daarmee ook het Reurpop festival. Zo smaakt een shotje Oele toch nog nét iets lekkerder 🙂

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Jazeker! Vink dan bij het afronden van je bestelling de optie ‘afhalen’ aan. Je krijgt dan van ons een seintje zodra je bestelling afgehaald kan worden.
Omdat ons team uit vrijwilligers bestaat is het afhaalpunt meestal bij iemand thuis. Zodra je bestelling klaar ligt om af te halen hoor je waar je precies moet zijn. Het is in ieder geval in Ruurlo.

Woon je niet in de buurt, dan kun je er ook voor kiezen om je pakketje af te halen bij een DHL servicepoint bij jou in de buurt. Deze optie kun je kiezen bij het afrekenen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

In principe mag je er vanuit gaan dat je binnen 5 werkdagen jouw bestelling ontvangt, mits je in de Achterhoek woont. Daar buiten houd je rekening met maximaal 10 werkdagen.
Dat de levertijd iets langer is dan bij grote webwinkels, komt door het feit dat bestellingen afgehandeld worden door vrijwilligers van het Reurpop festival.

Wij verzenden pakketten meestal met DHL of PostNL. Zodra het pakketje onderweg is krijg je van ons een berichtje.