FAQ

In principe mag je er vanuit gaan dat je binnen 5 werkdagen jouw bestelling ontvangt, mits je in de Achterhoek woont. Daar buiten houd je rekening met 10 werkdagen.

Het is vrij simpel. Plaats een bestelling, reken deze af en het team van Oele vrijwilligers zorgt dat jij jouw bestelde artikelen snel in huis hebt.

Jazeker! Vink dan bij het afronden van je bestelling de optie ‘afhalen’ aan. Je krijgt dan van ons een seintje zodra je bestelling afgehaald kan worden.
Omdat ons team uit vrijwilligers bestaat is het afhaalpunt meestal bij iemand thuis. Zodra je bestelling klaar ligt om af te halen hoor je waar je precies moet zijn. Het is in ieder geval in Ruurlo.

Je kunt het beste een mail sturen naar info@oeleshot.nl. We reageren dan zo snel mogelijk op jouw bericht.

Oele shot is bedacht en wordt verzorgd door Stichting de Vrienden van Reurle. Dit is de organisatie achter het populaire festival Reurpop. Als je Oele Shot koopt, steun je daarmee ook het Reurpop festival. Zo smaakt een shotje Oele toch nog nét iets lekkerder 🙂

Voor bestellingen onder de €29 rekenen wij €4,95 voor de afhandeling en verzending van je bestelling. Als je voor minimaal €29 bestelt hoef je geen verzendkosten te betalen.